Ambalaža


Nije jednostavno zapakirati proizvod, ali u tome smo profesionalci. Kakve god da su vaše potrebe i kakvog god da je oblika vaš proizvod, mi ćemo vam ponuditi kvalitetno i originalno rješenje.

Shelf ready ambalaža


Shelf ready ambalaža (SRP) koristi se za pakiranje proizvoda, no ujedno je i rješenje pomoću kojih vrlo efikasno možete izlagati na policama trgovačkih lanaca. Mi vam nudimo izradu kutija pomoću kojih će vaši proizvodi biti vidljivi na policama, ali i prilagođene zahtjevima trgovačkog lanca.

Transportne kutije


Transportne kutije, takozvani tip Amerikan (Fefco 201) najpoznatije su i najčešće korištene kutije. Izrađuju se u standardnim dimenzijama, kao i u dimenzijama prilagođenim vašim proizvodima

Arhivske kutije


Sačuvajte vašu dokumentaciju u praktičnim i jednostavno složivim kutijama za arhivu. Izrađuju se u više standardnih dimenzija i dvije boje (smeđa i bijela), no moguća je i izrada prema vašoj želji.

Kutije za boce i staklenke


Mogućnosti za pakiranje vaših boca i staklenki doista su raznolike. Od ekskluzivnih kutija do jednostavne ambalaže, za jednu ili više boca, kao i ambalaže za transport. Na vama je samo da nam dostavite vašu bocu ili pošaljete dimenzije, a mi ćemo vam predložiti najbolje moguće rješenje.

Kutije za prehrambene proizvode


Proizvodite torte i kolače? Ili možda pršut ili šunku? U ponudi imamo velik broj standardnih kutija za prehrambene proizvode, koje se mogu izraditi iz materijala certificiranog za uporabu u prehrambenoj industriji, ukoliko je kutija u izravnom doticaju s hranom.

Kutije za poklone


Vaš proizvod ili poklon treba najbolju moguću ambalažu kako bi bio prepoznatljiv i privlačan. Nudimo široku paletu unikatnih i standardiziranih kutija različitih oblika i boja, uz mogućnost otiska vaše poruke ili loga, prilagođenih uložaka ili punjenja za zaštitu proizvoda.

Kutije za različite namjene


Trebate li kutije za odvajanje otpada ili možda organizirate nagradnu igru? U ponudi imamo kutije za takve i slične namjene koje proizvodimo iz različitih materijala uz mogućnost otiska po želji.

Komercijalna ambalaža


Vaš proizvod mora se na neki način istaknuti od ostalih, a jedan od najefikasnijih načina za to je prepoznatljiva i uočljiva ambalaža. Možemo vam ponuditi rješenja koja obuhvaćaju sve faze izrade: od ideje do izrade probnog uzorka te proizvodnje kutija.

© 2019-2024 Velprom d.o.o. Izrada web stranica - Velprom d.o.o.