Velprom d.o.o


Vaše pakiranje naša je briga od dizajna pa do konačnog proizvoda i tako već godinama.

O nama


Mi u Velpromu znamo kako je za dug i uspješan životni tijek proizvoda, osim same ideje i realizacije, potrebna i dobra prezentacija i pakiranje. Vođeni tom idejom već više od 25 godina smišljamo i produciramo ambalažu za Vaše proizvode, no nismo stali na tome: novo vrijeme nosi i nove potrebe pa smo stoga proširili naš asortiman i na POS i POP proizvode te digitalni tisak velikog formata.

Zašto mi?

Zbog dugogodišnjeg iskustva i brojnih zadovoljnih korisnika, zbog stručnog i sposobnog tima naših djelatnika koji će vas pratiti od inicijalnog upita s vašom idejom i željama, kroz idejna rješenja koja će vam ponuditi te same realizacije i isporuke finalnog proizvoda.

U Velpromu ne postoje polovična rješenja – sve je prilagođeno Vama i Vašim potrebama. 

Upravo taj individualni pristup svakom klijentu nešto je čime se najviše ponosimo.

Na narednim stranicama možete pogledati mali dio naših proizvoda koje smo odabrali za vas.

S veseljem očekujemo i Vaš upit!
Velprom tim

POLITIKA SUSTAVA UPRAVLJANJA
VELPROM d.o.o. se obvezuje razvijati, proizvoditi i isporučivati proizvode, te pružati usluge poštujući odgovarajuće interne i nacionalne norme i propise koji se odnose na kvalitetu i zaštitu okoliša u opsegu:  

RAZVOJ, PROIZVODNJA I PRODAJA AMBALAŽE I REKLAMNIH PROIZVODA.

Također, veliku brigu posvećujemo kontinuiranom usklađivanju svojih djelatnosti sa svim zakonskim propisima i ostalim zahtjevima svih zainteresiranih strana (vlasnika, zaposlenika, društva i kupaca).  

Za VELPROM d.o.o. je ispunjenje zahtjeva naših kupaca proizvoda i usluga i poštivanje utvrđenih normi obveza od najveće važnosti, pa se za svaki proizvod i uslugu provodi planiranje i upravljanje procesima prema utvrđenim postupcima.  

Odnosi s kupcima, dobavljačima i ostalim partnerima moraju se zasnivati i održavati na međusobnom povjerenju, a posebno prilikom usklađivanje termina, specifikacija i zahtjeva za kvalitetu i zaštitu okoliša.  

Trajno će se provoditi stručno osposobljavanje osoblja sa svrhom podizanja kvalitete i zaštite okoliša i odgovornosti za izvršenje njihovih zadataka.  

U cilju stalnog poboljšanja kvalitete i zaštite okoliša, razvijati ćemo nova tehnička i tehnološka rješenja, a po njihovom usvajanju, prihvatiti ih kao nova standardna rješenja.  

VELPROM d.o.o. održava sustav upravljanja koji utvrđuje i trajno poboljšava kvalitetu izvršenih usluga, a usvajanjem i održavanjem standarda za zaštitu okoliša brinuti ćemo se da spriječimo onečišćavanje okoliša u okviru obavljanja svojih djelatnosti.  

Međunarodne norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 zahtijevaju redovito praćenje i ocjenjivanje sustava osiguranja kvalitete i zaštite okoliša, kako interno, tako i eksterno i to od organizacije ovlaštene za certifikaciju. Osvojeno priznanje, certifikat, nastojat ćemo sačuvati i obraniti u svim sljedećim provjerama.  

Ocjena sustava upravljanja provoditi će se najmanje jednom godišnje, a planske interne provjere biti će podloga za poduzimanje korektivnih mjera, analizu rizika i prilika i stalnu kontrolu svih radnih aktivnosti u daljnjem razvoju integriranog sustava upravljanja za sljedeće razdoblje. Periodična provjera politike sustava upravljanja osiguravati će njenu trajnu primjerenost.  

Ova politika je dostupna svim zainteresiranim stranama te komunicirana sa svima koji rade za i u ime VELPROM d.o.o..

 

U Velikoj Gorici, 09.07.2020. godine.

 

                                                                                                                       VELPROM d.o.o.

                                                                                                 Prokurist: Radmila Torbica Vlaisavljević


© 2019-2021 Velprom d.o.o. Izrada web stranica - Velprom d.o.o.