Velprom d.o.o


Vaše pakiranje naša je briga od dizajna pa do konačnog proizvoda i tako već godinama.

O nama


BV_ISO 9001-14001.gifMi u Velpromu znamo kako je za dug i uspješan životni tijek proizvoda, osim same ideje i realizacije, potrebna i dobra prezentacija i pakiranje. Vođeni tom idejom već više od 25 godina smišljamo i produciramo ambalažu za Vaše proizvode, no nismo stali na tome: novo vrijeme nosi i nove potrebe pa smo stoga proširili naš asortiman i na POS i POP proizvode te digitalni tisak velikog formata.

Zašto mi?

Zbog dugogodišnjeg iskustva i brojnih zadovoljnih korisnika, zbog stručnog i sposobnog tima naših djelatnika koji će vas pratiti od inicijalnog upita s vašom idejom i željama, kroz idejna rješenja koja će vam ponuditi te same realizacije i isporuke finalnog proizvoda.

U Velpromu ne postoje polovična rješenja – sve je prilagođeno Vama i Vašim potrebama. 

Upravo taj individualni pristup svakom klijentu nešto je čime se najviše ponosimo.

Na narednim stranicama možete pogledati mali dio naših proizvoda koje smo odabrali za vas.

S veseljem očekujemo i Vaš upit!
Velprom tim

POLITIKA SUSTAVA UPRAVLJANJAVELPROM d.o.o. se obvezuje razvijati, proizvoditi i isporučivati proizvode, te pružati usluge poštujući odgovarajuće interne i nacionalne norme i propise koji se odnose na kvalitetu i zaštitu okoliša u opsegu:

RAZVOJ, PROIZVODNJA I PRODAJA AMBALAŽE I REKLAMNIH PROIZVODA.

Također, veliku brigu posvećujemo kontinuiranom usklađivanju svojih djelatnosti sa svim zakonskim propisima i ostalim zahtjevima svih zainteresiranih strana (vlasnika, zaposlenika, društva i kupaca). Usklađeni smo sa svim primjenjivim zakonskim zahtjevima i međunarodnim standardima vezanim za ljudska prava, prava na zemljište i prirodne resurse, te ćemo promovirati i podržavati njihovo usvajanje kod naših poslovnih partnera i dobavljača.

Za VELPROM d.o.o. je ispunjenje zahtjeva naših kupaca proizvoda i usluga i poštivanje utvrđenih normi obveza od najveće važnosti, pa se za svaki proizvod i uslugu provodi planiranje i upravljanje procesima prema utvrđenim postupcima.

Odnosi s kupcima, dobavljačima i ostalim partnerima moraju se zasnivati i održavati na međusobnom povjerenju, a posebno prilikom usklađivanje termina, specifikacija i zahtjeva za kvalitetu i zaštitu okoliša.

Trajno će se provoditi stručno osposobljavanje osoblja sa svrhom podizanja kvalitete, zaštite okoliša, prava radnika i odgovornosti za izvršenje njihovih zadataka. U svojem poslovanju trudimo se spriječiti nastanak ozljeda na radu i profesionalnih bolesti kontinuiranim promišljanjem svih mogućih izvora rizika za radnike, nabavkom zaštitne opreme i odgovarajućih strojeva i uređaja te njihovom pravovremenim ispitivanjem i zamjenom, redovitim zdravstvenim pregledima, prevencijom izloženosti štetnim utjecajima i stresu.

U cilju stalnog poboljšanja kvalitete i zaštite okoliša, razvijati ćemo nova tehnička i tehnološka rješenja, a po njihovom usvajanju, prihvatiti ih kao nova standardna rješenja.

VELPROM d.o.o. održava sustav upravljanja koji utvrđuje i trajno poboljšava kvalitetu izvršenih usluga, a usvajanjem i održavanjem standarda za zaštitu okoliša brinuti ćemo se da spriječimo onečišćavanje okoliša u okviru obavljanja svojih djelatnosti.

Međunarodne norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 zahtijevaju redovito praćenje i ocjenjivanje sustava osiguranja kvalitete i zaštite okoliša, kako interno, tako i eksterno i to od organizacije ovlaštene za certifikaciju. Osvojeno priznanje, certifikat, nastojat ćemo sačuvati i obraniti u svim sljedećim provjerama.

Ocjena sustava upravljanja provoditi će se najmanje jednom godišnje, a planske interne provjere biti će podloga za poduzimanje korektivnih mjera, analizu rizika i prilika i stalnu kontrolu svih radnih aktivnosti u daljnjem razvoju integriranog sustava upravljanja za sljedeće razdoblje. Periodična provjera politike sustava upravljanja osiguravati će njenu trajnu primjerenost.

Ova politika je dostupna svim zainteresiranim stranama te komunicirana sa svima koji rade za i u ime VELPROM d.o.o..

U Velikoj Gorici, 11.01.2021. godine.

                                                                              VELPROM d.o.o.

                                                                                                                     Prokurist:

                                                                                                      Radmila Torbica Vlaisavljević

ŽENE U VELPROM-u

Gotovo 50% zaposlenih u Velpromu čine žene te je tvrtka je koncipirana na način da je zastupljenost žena i u vlasničkoj strukturi takva. Žene u proizvodnji obavljaju razne operacije, od pomoćnih poslova do tehničkih, stručnih i zahtjevnijih znanja i vještina.Najveći broj ih pokriva doradne procese, ali velik broj njih se odlučuje za dodatne obuke i edukacije te postaju majstori. 

Veseli nas što žene pokazuju interes i želju za napredovanjem i usvajanjem novih znanja i vještina. Muške kolege su bez problema prihvatili kolegice na pojedinim pozicijama do te mjere da više ni ne uviđamo obavljaju li neki posao muškarci ili žene. Jedina razlika koju primjećujemo jest ta da neki žele učiti i napredovati, a druge to ne zanima. Oni koje to ne zanima ni ne zadržavaju se dugo u našem kolektivu, što nije neobično s obzirom da znamo kako je za probitak na tržištu rada i kvalitetno odrađivanje posla potrebno neprestano se educirati I učiti nove stvari.

Na vodećim pozicijama sve žene su visokoobrazovane pa ni prema tome ne odskaču od svojih muških kolega. Svojim kvalitetnim radom pridonose da Velprom neprestano raste. Ranijih godina puno smo razgovarali na temu samosvijesti kod žena i njihovim prikrivenim sposobnostima koje nisu htjele pokazivati jer su se bojale da ih neće pokazati u onoj mjeri u kojoj to odrađuju muške kolege ili da ih drugi neće shvatiti ozbiljno, pogotovo ako se radi o starijim muškim kolegama, ali kao u svemu uvijek postoje pionirke koje oslobađaju put drugima.  Te prve hrabre pionirke bile su pokretač ovoga gdje smo sad da svaka osoba bilo ona ženska ili muška svojim trudom i zalaganjem gradi svoje mjesto u radnom kolektivu, bez razlike u plaći zbog razlike u spolu, nego samo zbog razlike u kvaliteti rada, znanja i zalaganja.


Ovo su komentari nekih od naših kolegica na rukovodećim pozicijama:


Rukovodeća pozicija voditeljice financije obuhvaća svakodnevno upravljanje tijekom novca, maksimalnu posvećenost I brigu za očekivani dotok novca te raspored izdataka. Obavljajući radne zadatke do izražaja dolaze osobine kao što su dosljednost, mogućnost istodobnog obavljanja više aktivnosti, suosjećajnost, jasno izražene moralne vrijednosti, komunikacijske sposobnosti, vizija, timski duh, fleksibilnost i ustrajnost. Prostor za poboljšanje postoji, a najbitnije je da u svakodnevnoj komunikaciji ne postoji razlika između spolova te da muškarci i žene jednako uspješno ostvaruju zapažene rezultate na financijskom planu I da se jednako uspješno suočavaju s poslovnim izazovima. Na navedenoj poziciji nije primjetan nikakav vid diskriminacije te se odluke donose ravnopravno sa ostalim djelatnicima na rukovodećim pozicijama. Ključna riječ u Velpromu je sposobnost, a ne spol.


Žene u Velpromu ističu se na svim radnim pozicijama, pa tako i rukovodećim. Moja karijera u Velpromu započela je prije 5 godina, kad sam se zaposlila kao administrativni referent. U međuvremenu sam uz administraciju preuzela i odjel nabave. Moje radno mjesto primjer je onoga u čemu su žene najbolje: multitasking. S ponosom mogu reći kako sam sudjelovala u izgradnji tvrtke kakva je danas: zdrava i uvijek s pozitivnim predznakom.


 Imam nešto više od 6 godina radnog iskustva od kojih 3 godine radim u Velpromu.  Tokom tih 6 godina nisam se susrela s rodnom neravnopravnošću, osobito u odjelu prodaje u kojem ja radim. Ukupno nas je 6 u odjelu, a 5 nas je žena. Napredovanje u firmi ovisi o trudu, o želji za usvajanjem novih znanja te stalnim razvijanjem, a ne o spolnoj pripadnosti. 

U Velpromu radim više od 6 godina i mogu reći da obožavam ono što radimo. Svaki dan puno novih izazova i zadataka, tako da neprestano razmišljam kako ovo, kako ono. Sve moje kolege svaki dan me nauče nešto novo i svaki dan mi pomognu da unaprijedimo nešto, svako iskustvo, znanje, želja sve to dobro dođe. Spolnu razliku uviđam od kad postojim na svim poljima života i rada, ali u Velpromu zahvaljujući nekoliko pojedinki koje su stvarno pokazale da kvalitetan stručnjak, majstor, inženjer, pomoćni radnik,grafičar, konstruktor, vizionar, voditelj, administrator, operater isl. bez ikakvog problema može biti žena, a i dalje biti dobra majka, supruga, prijateljica, dotjerana žena i biti jednako plaćena. One su oslobodile put svim ženama koje ovdje rade i koje ni ne znaju koliko si morao biti bolji od drugih da te se vidi. Sad to sve teče glatko i o tome više nitko ni ne razmišlja. Iako je i dalje rijetkost da vas dočeka žena na viličaru u skladištu ili da sa serviserima rješava zamršene detalje , početna zbunjenost stranki splasne za par minuta kad uvide da će i dalje sve što traže bit u tren rješeno. Veselim se što radim u firmi koja će ako raspiše natječaj za zavarivača i ja se javim da to želim naučiti i raditi bez obzira što sam žensko i imam vise od 40 godina i nikad to nisam radila, to mi i omogućiti. Kad znaš da možeš računati na nekoga i taj netko na tebe , to puno znači.Visoko sam obrazovana na području managementa I imam 14 godina radnog iskustva od čega je 8 godina u marketingu I unapređenju prodaje. U Velpromu sam zadužena za projekte kao što je trenutno razvijanje web trgovine, samostalno kreiranje sadržaja društvenih mreža, newsletter kampanja, Google Ads kampanja I ostalih sadržaja za medije. Voditi marketing velika je odgovornost jer kroz njega predstavljam Velprom tržištu, veleprodajnom ali I maloprodajnom kroz društvene mreže. Marketingom unapređujemo prodaju I posebno mi je drago što u odjelu prodaje također prevladavaju žene, I u našoj suradnji uvijek dolazimo do zanimljivih ideja koje zajedno razvijamo.


© 2019-2024 Velprom d.o.o. Izrada web stranica - Velprom d.o.o.