POS i POP Materijali


Danas nije dovoljno samo biti prisutan u velikim trgovačkim lancima. Vaš proizvod mora biti uočljiv i nužno ga je na neki način istaknuti u odnosu na ostale. Samostojeći brendirani stalci i slični proizvodi prilagođeni su upravo vašim potrebama i neophodni su kako bi vas kupac primijetio i zapamtio te se odlučio na kupnju.

Podni stalci


Podni stalci efektno su rješenje promocije u trgovini. Jednostavno se sklapaju te se mogu izraditi u raznim veličinama i oblicima i koristiti se za izlaganje brojnih vrsta proizvoda, od pića pa do slatkiša, kozmetičkih proizvoda itd.

Pultni stalci


Pultni stalci povoljno su rješenje pomoću kojeg vaš proizvod možete istaknuti čak i u manjim trgovinama, a namijenjeni su za stimulaciju impulzivne kupovine. Mogu se proizvesti u bezbrojnim varijacijama, u raznim oblicima, kao i s dodatnim ulošcima, nivoima, ladicama i sličnim mogućnostima prilagođenim upravo za vaš proizvod.

Viseći stalci - paraziti


Viseći stalci ili takozvani paraziti stalci su manjih dimenzija koji se većinom vješaju na police. Moguće ih je proizvesti u raznim oblicima, s prilagodljivim brojem polica ili pretinaca te ih je vrlo jednostavno montirati u trgovini.

Omotači


Paletni omotač doista može iz vaših paletiziranih proizvoda učiniti otok pored kojeg će se zaustaviti svaki kupac. Izrađuju se iz raznih vrsta materijala, u raznim veličinama, kao i s dodatnim ekstenzijama koje još više ističu vaš proizvod na prodajnom mjestu.

Totemi i standee


Totemi i standee stalci vrlo su popularno i atraktivno sredstvo za promociju vaših proizvoda. Moguće ih je izraditi iz raznih vrsta materijala, a također i u raznim veličinama – od malih, pultnih, ali i gigantskih varijanti koje možete vrlo efikasno iskoristiti u vašim promotivnim kampanjama.

Promo pultovi, zidovi, otoci


Promo pultovi, zidovi ili otoci izvrsno su rješenje za promociju proizvoda na raznim eventima kao što su festivali, koncerti i slična događanja.

Unutarnja i vanjska grafika


Unutarnja (npr. podna ili zidna) i vanjska (npr. prozorska grafika ili mesh) će na vrlo efektan način privući pažnju na vaš brand.

© 2019-2023 Velprom d.o.o. Izrada web stranica - Velprom d.o.o.